. Cina NH II5 kotak instrumen fixator éksternal Produsén jeung Suppliers |Chenanhui
spanduk

NH II5 kotak instrumen fixator éksternal

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Produk No. Spésifikasi kuantitas
Pin ka rod gandeng 95801000 φ5/3-4 12
Rod ka rod gandeng 95802000 φ5/5 12
4-liang pin clamp 95805000 φ5/3-4 3
Jepitan pin peri-articular 95804000 φ5/3-4 1
Pos lempeng 95807000 φ5 2
30 ° pos 95806000 φ5 4
Self pangeboran / Self ngetok screws tulang 90324013 φ4*130 4
Panungtun 95910000 φ3-4 1
Batang serat karbon 95605250 φ5*250 2
Mobilizer gabungan siku 95808000 φ5 1
T rengkuh 95902000 #5 1
Stabilisasi / Ngurangan rengkuh 95903000 #15 1
Bor leungeun 95906000 φ4 1
Obeng 95909000 φ3-4 1
Roda jempol 95911000 #5/7 1
Set alat 95955000 1

Rincian produk

Rincian gancang

Tag produk

Tinjauan Produk

The NHII 5 tipe digabungkeun Sistim fiksasi éksternal boga ciri tina téhnologi canggih tur pamakéan merenah.Ieu diwangun ku jarum bar ngaropéa klip, 4-liang baja jarum ngaropéa klip, proksimal gabungan klip ngaropéa, strut lempeng, 30-gelar strut, timer ngetok jeung timer pangeboran jarum traction kuna, locator, rod nyambungkeun, siku gabungan alat movable, jsb Ieu cocog pikeun ulna na radius.Hip, pigeulang, siku, narekahan aci humeral jeung bedah lianna.Kalayan alat-alat anu lengkep sareng sagala rupa asesoris, éta cocog pikeun dokter pikeun ngalakukeun operasi orthopedic.Éta merenah pikeun dokter pikeun dioperasi sareng dianggo..
Tipe NH8 sistem fiksasi éksternal digabungkeun diwangun ku jarum rod ngaropéa klip, rod ngaropéa klip, nyambungkeun rod, jarum traction tulang sareng komponenana lianna.Ieu bisa flexibly dirakit nurutkeun kaayaan bedah béda, kalawan 5MM na 6MM diaméterna jarum fiksasi.Hal ieu loba dipaké dina fiksasi éksternal fractures extremity handap.Contona, fiksasi tina tibia jeung fibula, femur, pelvis, gabungan dengkul, ankle joint jeung bagian séjén.produk ngabogaan kalenturan tinggi na applicability kuat.Sistim ieu dilengkepan instrumen husus sarta serat karbon nyambungkeun rod, nu gampang beroperasi sarta boga visi jelas salila operasi.Kakuatan stabil.Dina panggunaan klinis anu biasa, éta parantos ditampi ku dokter.

Fitur produk

Bahan

alloy aluminium médis, stainless steel, sarta serat karbon jeung bahan séjén.

Komponén

A0 digabungkeun bracket fiksasi éksternal diwangun ku blok rod clamp, blok rod clamp, jarum dibereskeun, rod nyambungkeun, alat movable gabungan sarta alat-alat instalasi patali.

Pamakéan

Fiksasi patah tulang, sareng fiksasi sendi.

Aplikasi

Alatan kalenturan anak, stent digabungkeun bisa dipaké dina sababaraha skenario bedah, sarta dokter flexibly bisa ngumpul eta nurutkeun situs bedah pikeun ngahontal éfék fiksasi alus.

KT19-P27-P28-ok-曲

Naha Milih Kami

1, parusahaan urang cooperates kalawan jumlah Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur.

2, Nyadiakeun anjeun kalawan ngabandingkeun harga produk Anjeun dibeuli.

3, Nyadiakeun anjeun jasa inspeksi pabrik di Cina.

4, Pasihan anjeun nasihat klinis ti ahli bedah ortopedi profésional.

sertipikat

Jasa

Jasa ngaropéa

Kami tiasa nyayogikeun jasa khusus pikeun anjeun, naha éta piring orthopedik, kuku intramédual, kurung fiksasi éksternal, alat ortopedi, jsb.Anjeun tiasa nyadiakeun kami kalawan sampel anjeun, sarta kami bakal ngaropea produksi pikeun anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun.Tangtosna, anjeun ogé tiasa nyirian LOGO laser anu anjeun peryogikeun dina produk sareng alat anjeun.Dina rasa ieu, urang boga tim-kelas munggaran insinyur, puseur processing canggih tur fasilitas ngarojong, nu akurat tur gancang bisa ngaropéa produk.

Bungkusan & Pangiriman

Produk kami dibungkus dina busa sareng karton pikeun mastikeun integritas produk anjeun.Upami anjeun nampi produk kalayan karusakan naon waé, anjeun tiasa ngahubungi kami, sareng kami bakal ngaluarkeun deui ka anjeun pas mungkin.
Perusahaan kami gawé bareng sareng seueur jalur khusus internasional anu saé pikeun mastikeun pangiriman barang anu aman sareng efisien.Tangtosna, upami anjeun gaduh logistik jalur anjeun nyalira, kami bakal dianggo heula.

Bantosan Téknis

Salami produkna dipésér ti perusahaan kami, anjeun bakal nampi petunjuk pamasangan para teknisi profésional perusahaan kami iraha waé.Upami anjeun peryogi éta, kami bakal masihan anjeun pituduh prosés operasi produk dina bentuk pidéo.

Sakali anjeun janten palanggan kami, sadaya produk anu dijual ku perusahaan kami ngagaduhan garansi 2 taun.Upami aya masalah sareng produk salami periode ieu, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar sareng bahan pendukung anu relevan.Produk anu anjeun mésér henteu kedah dipulangkeun, sareng pamayaranna bakal dibalikeun langsung ka anjeun. Tangtosna, anjeun ogé tiasa milih ngirangan tina pesenan salajengna anjeun.

  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P25-P26-oke
  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P19-P20-oke
  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P19-P20-oke
  • KT19-P25-P26-oke
  • KT19-P25-P26-oke
  • KT19-P17-P18-oke
  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P19-P20-oke
  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P23-P24-oke
  • KT19-P17-P18-oke
  • KT19-P17-P18-oke
  • KT19-P17-P18-oke
  • KT19-P17-P18-oke

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pasipatan Bahan Implan & Organ jieunan
    Tipe Pakakas Implantasi
    Ngaran Brand CAH
    Tempat Asal: Jiangsu, Cina
    Klasifikasi instrumen Kelas III
    Garansi 2 taun
    Saatos-diobral Service Balik sarta Panggantian
    Bahan titanium
    Sertipikat CE ISO13485 TUV
    OEM Ditarima
    Ukuran Multi Ukuran
    BALANJA DHLUPSFEDEXEMSTNT Air kargo
    Waktos pangiriman Gancang
    Bungkusan Pilem PE + Pilem Gelembung
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami