spanduk

Trauma

  • Distal Radius Medial Ngonci Pelat Ι

    Distal Radius Medial Ngonci Pelat Ι

    Tinjauan Produk The distal radius medial ngonci plat I dijieunna tina titanium murni, sarta spésifikasi na ngawengku 3 liang 4 liang 5 liang jeung saterusna.Pikeun fractures radius distal, screws dipilih HC2.7 na HA2.7 (cap leutik).Desain anatomis dipaké: bentuk piring saluyu jeung bentuk anatomis tina radius distal, kalawan pas alus tur ngurangan karuksakan kana jaringan lemes;desain porous of ankle nu: gampang pikeun ngalereskeun sarta milih, kalawan stabilitas alus;desain gabungan konci ...
  • Distal Fibula Ngonci Pelat I Tipe

    Distal Fibula Ngonci Pelat I Tipe

    Tinjauan Produk Piring ngonci fibula distal didamel tina alloy titanium médis anu kuat kalayan desain kelengkungan anatomis anu unik pikeun mastikeun anastomosis fibula.Bagian tengah adopts 3.5 liang paku jeung tungtung distal dirancang kalayan dua jajar 2.7 liang paku pikeun mastikeun fiksasi distal hadé.Desain dalapan liang kuku ngajadikeun produk teu ukur boga pangaruh fiksasi tekanan, tapi ogé mibanda pangaruh fiksasi Ngonci.Konsep desain ultra-ipis distal ogé ngamungkinkeun ...
  • Tibial Proximal Lateral Locking Plate (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Tibial Proximal Lateral Locking Plate (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Tinjauan Produk Pelat konci gurat proksimal tibial nyaéta pelat ngonci anggota awak handap, anu dibagi kana gaya kénca sareng katuhu.Bahanna titanium murni, sareng spésifikasi anu béda nyayogikeun pilihan anu béda pikeun pasien anu béda.Ieu cocog pikeun sisi gurat tina dataran tibial, ngagunakeun HC3.5 atanapi HC4.0 screws, sarta HA3.5 screws.Desain anatomis: bentuk piring konsisten kalayan bentuk anatomis tibia, kalayan pas alus tur ngurangan karuksakan kana jaringan lemes;punten atuh...
  • T-Phalange Ngonci Pelat Tipe II

    T-Phalange Ngonci Pelat Tipe II

    Produk Overview Phalanx T pelat konci, dijieunna tina alloy titanium kateguhan tinggi.Konsep desain ultra-ipis.Desain multi-pass ngamungkinkeun pikeun nyocogkeun langkung seueur jinis narekahan dina aplikasi narekahan akar.Desain ultra-ipis jeung ultra-tangguh bisa dipaké pikeun molding gancang dina aplikasi klinis.Screw ngadopsi desain kiyeu anu lemah sareng lancar pas kana permukaan pelat baja, anu cocog pikeun jahitan bedah pasca operasi.Tangtosna, kami ogé nyayogikeun rupa-rupa roo ...
  • Lempeng Ngonci Gurat Humerus Distal (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Lempeng Ngonci Gurat Humerus Distal (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Tinjauan Produk Pelat konci gurat humerus distal didamel tina titanium murni sareng dibagi kana kénca sareng katuhu.Aya ogé loba spésifikasi, kayaning 11 liang, 9 liang, 8 liang, jsb Produk ieu cocog pikeun fractures humerus gurat distal jeung fractures aci humeral, ngagunakeun HC3.5, HA3.5, HC2.7 screws.Ogé milik pelat Ngonci anggota awak luhur.Desain porous ngamungkinkeun dokter ngadamel pilihan dumasar kana kaayaan pasien anu béda.Digabungkeun sareng medi...
  • Calcaneus Anatomical Plate Tipe V (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Calcaneus Anatomical Plate Tipe V (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Tinjauan Produk Pelat konci akar didamel tina alloy titanium kakuatan tinggi sareng sayogi dina modél kénca sareng katuhu.Konsep desain ultra-ipis.Desain multi-kanal ngamungkinkeun pikeun nampung rupa-rupa jenis narekahan dina aplikasi narekahan akar.Desain ultra-ipis, ultra-tangguh ngamungkinkeun pikeun molding gancang dina aplikasi klinis.The screws dirancang kalayan kiyeu low pikeun pas mulus dina beungeut plat pikeun suturing bedah postoperative gampang.Tangtosna, urang ogé ...
  • Lempeng Ngonci Lateral Femur Distal (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Lempeng Ngonci Lateral Femur Distal (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Tinjauan Produk Pelat konci gurat femur distal ngagaduhan lima liang, tujuh liang, salapan liang sareng saterasna.Éta dijieun tina titanium murni.Ieu cocog pikeun fiksasi of fractures femoral distal, ngagunakeun screws HC5.0, HA4.5,.Multi-spésifikasi ngaropéa screws bisa dipaké pikeun nungkulan sababaraha fiksasi narekahan leuwih pajeulit.Pelat konci femoral distal ieu ngagaduhan syarat desain anu luhur sareng kakuatan anu luhur.tingkat luhur lalawanan torsion.Ku kituna ngurangan kasempetan pegatna.Produ...
  • Pelat Konci Klavikula Distal (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Pelat Konci Klavikula Distal (Tipe Kénca sareng Katuhu)

    Produk OverView Clavicle ngonci plat, dijieunna tina kakuatan tinggi alloy titanium médis, desain radian anatomis unik, pikeun mastikeun darajat clavicle pas.Bagian tengah ngadopsi 3,5 liang paku, sareng tungtung distal ngarancang dua jajar 2,7 liang paku pikeun mastikeun tungtung distal tetep langkung saé.Desain dalapan liang pin ngajadikeun produk teu ukur fiksasi tekanan, tapi ogé ngonci fiksasi.Gagasan desain rekonstruksi ogé ngajantenkeun produk tiasa didamel dumasar kana n ...