spanduk

Fiksasi éksternal

  • Fixator éksternal manjangkeun anggota awak handap

    Fixator éksternal manjangkeun anggota awak handap

    Tinjauan Produk Pigura orthopedic gaduh kalenturan anu kuat, tiasa ngirimkeun cahaya, permukaanna lemes sareng hipu, sareng produkna hampang sareng hipu.Aya loba spésifikasi milih ti, spésifikasi béda cocog pikeun bagian béda, fractures tibia, sendi dengkul jeung saterusna.Produk ieu gampang dioperasikeun sareng gaduh desain anu transparan, anu cocog pikeun dioperasikeun ku dokter, sareng dikonfirmasi ku seueur dokter.Pikeun unggal set pigura ortopedi, kami baris nyadiakeun ...
  • AO III kotak instrumen fixator éksternal

    AO III kotak instrumen fixator éksternal

    Produk Overview AO III fixator éksternal (tungtung luhur) (tungtung handap) kit instrumen diwangun ku jarum rod clamp, rod clamp, nyambungkeun rod, jarum traction tulang, bor tulang sareng komponenana séjén.Ieu bisa flexibly dirakit nurutkeun operasi béda jeung loba dipaké dina fiksasi éksternal fractures tungtungna.Contona, fiksasi tina ulna jeung radius, humerus, tibia jeung fibula, femur, pelvis, tuur, ankle jeung bagian séjén.Produkna ngagaduhan kalenturan anu luhur sareng ...
  • NH II5 kotak instrumen fixator éksternal

    NH II5 kotak instrumen fixator éksternal

    Tinjauan Produk Sistem fiksasi éksternal gabungan NHII 5 ngagaduhan ciri téknologi canggih sareng panggunaan anu gampang.Ieu diwangun ku jarum bar ngaropéa klip, 4-liang baja jarum ngaropéa klip, proksimal gabungan klip ngaropéa, strut lempeng, 30-gelar strut, timer ngetok jeung timer pangeboran jarum traction kuna, locator, rod nyambungkeun, siku gabungan alat movable, jsb Ieu cocog pikeun ulna na radius.Hip, pigeulang, siku, narekahan aci humeral jeung bedah lianna.Kalayan lengkep ...
  • Sistim fiksasi éksternal Radiolucent pigeulang fixator

    Sistim fiksasi éksternal Radiolucent pigeulang fixator

    Produk OverView pigeulang bracket, bagian utama dijieunna tina bahan PFFK, nu bisa ngirimkeun lampu sarta ngabogaan permukaan lemes jeung hipu.Produkna hampang sareng disampurnakeun.Fiksasi éksternal pikeun fractures pigeulang.Awak utama anu ngirimkeun cahaya ngajantenkeun visi dokter langkung jelas dina handapeun mesin sinar-X pikeun posisi sareng pertimbangan anu langkung saé.Bagian korma produk ieu dilengkepan jarum gangguan tulang 2.5MM diaméterna, sarta bagian radial ngagunakeun bon diaméterna 3.5MM ...