. Tim Kami - Sichuan Chenanhui Technology Co., Ltd.
page_banner

Tim Kami

Nyaho ngeunaan jalma-jalma di tim kami anu paling sering anjeun hubungi!

Tim kami (1)

Lina Chen
Lina Chen, kapala Grup Penjualan kami, tanggung jawab pikeun ngawalon sareng ngalacak email ti para nasabah.Unggal email diwaler pas sareng gancang ku tim anu dipimpin ku anjeunna.Manehna wawuh jeung produk orthopedic.Manehna jalan serius tur responsibly.Manehna boga pangirut.Sareng anjeunna ogé kaéndahan tim kami!
Kecap Her: Abdi ngarepkeun pendak sareng anjeun dina email.Kuring bakal nyobian pangalusna abdi ngawula Anjeun.Naon waé masalah anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa ngahubungi kuring ku email sareng kuring bakal ngajawab pas mungkin.

Kapala Tim Pengiriman Barang

Mindy Liu
Mindy Liu, kapala Grup Pengiriman Barang kami, tanggung jawab pikeun ngabungkus, mariksa sareng ngirim barang dina unggal pesenan.Anjeunna damel gancang, profésional sareng taliti.Dina usahana, perusahaan kami henteu pernah salah ngirimkeun atanapi ngagaduhan barang anu lasut.
Kecap Hher: Sadaya konsumén hoyong nampi produk pas-gancang sareng nikmati ongkos kirim murah.Ku kituna kuring bakal salawasna pariksa produk jeung ngawartosan parusahaan express gancang-gancang.Sareng kuring bakal nyandak posisi palanggan sareng nawar sareng perusahaan ekspres.Ngalakukeun anu saé pikeun ngajantenkeun anjeun resep ongkos kirim murah, mangrupikeun prestasi kuring.

Tim kami (4)

Hua Bing
Huabing, manajer Departemen Pemasaran Internasional, tanggung jawab pikeun karya khusus tina Grup Penjualan, Grup Inspeksi Kualitas, Grup Pengirim Barang sareng grup sanés.Anjeunna pisan serius dina karya.Nalika nampi keluhan ti nasabah, anjeunna biasana nyarios, "Palanggan nyaéta Gusti".
Kecap Anjeunna: Kuring nyaho yén unggal bodo di Departemen Marketing sieun kuring, tapi kuring pikir anjeun bakal resep kuring!

Tim kami (2)

Meihua Zhu
Meihua Zhu, kapala Grup Inspeksi Kualitas urang, tanggung jawab pikeun nguji kualitas pelat baja orthopedic, instrumen orthopedic sareng sadaya produk anu sanés.Anjeunna tanggung jawab sareng berorientasi detil.Anjeunna tetep ketat kana kualitas produk, pikeun kapentingan perusahaan sareng konsumén urang.
Kecap-kecapna: Kualitas mangrupikeun vitalitas perusahaan.Kuring bakal taliti nalungtik kualitas produk pikeun mastikeun yén unggal produk anjeun meunang téh kualitas luhur.Kuring bakal ngalaksanakeun tugas kuring pikeun nyugemakeun anjeun!

l

Yoyo Liu

Hai, kuring Yoyo di departemen penjualan.Bungah pisan damel di Sichuan CAH sareng resep padamelan abdi.Lebetkeun industri, kuring terang ngeunaan seueur hal ngeunaan produk ortopedi sareng prosés operasi.produk urang pisan kalapa di industri, sarta kami rék ngajual aranjeunna ka dunya.Upami anjeun kabetot dina produk urang, anjeun tiasa ngahubungi kuring iraha waé.Kuring bakal ngabales pas mungkin!

x

Alice Xiao

Halo, kuring Alice, kuring jurusan basa Inggris.Sareng ayeuna kuring damel di perusahaan Sichuanchenanhui.Abdi saé dina komunikasi sareng jalma.Kapribadian kuring kaluar, hirup, sabar sareng rada petualang.Motto abdi nyaeta No pain no gain.Janten kuring yakin yén kuring tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarengsekeun sababaraha masalah anu teu kaduga.Upami anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungi kuring sareng kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sareng damel pikeun anjeun!