. Naha Pilih Kami - Sichuan Chenanhui Technology Co., Ltd.
page_banner

Naha Milih Kami

Naon Dupi Urang Bawa Anjeun

Anu mimiti, hayu atuh ngobrol ngeunaan kumaha perusahaan kami ngalayanan anjeun.Anu mimiti, perusahaan kami mangrupikeun perusahaan platform profésional anu nyayogikeun para nasabah --distribusi-- petunjuk instalasi--sanggeus--penjualan.Perusahaan ngagaduhan langkung ti 30 pabrik Cina.

Dina prosés pengadaan, jasa anu kami bawa ka anjeun

1. Upami anjeun teu acan gaduh supplier di Cina, teras punten percanten ka kami, di dieu anjeun tiasa kéngingkeun produk kalayan kualitas sareng harga anu tiasa nyugemakeun anjeun, sabab perusahaan kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina mésér sareng penjualan di Cina, nu bisa nyadiakeun Anjeun sareng produk nu geus konsistén dipikawanoh di pasar Cina.Ngabébaskeun anjeun tina hariwang ngeunaan kualitas produk, ngirangan waktos pameseran sareng jumlah tautan ngabandingkeun, sareng ngahémat waktos berharga anjeun.

2. Upami anjeun parantos ngagaduhan supplier di Cina, kami ogé tiasa nampi harga sareng jasa anu langkung nguntungkeun pikeun anjeun ngalangkungan kauntungan saluran domestik perusahaan kami, sabab anjeun kedah percanten ka saluran pesenan domestik kami sareng kelancaran docking sareng pabrik Éta bakal langkung éfisién. sareng suksés tibatan alat email atanapi obrolan anjeun.
Catetan: Perlu nyayogikeun kontrak pameseran sareng voucher pamayaran supplier anjeun salami satengah taun.jasa ieu bébas!

3. Di Cina, parusahaan urang nyadiakeun layanan distribusi terpadu pikeun consumables orthopedic pikeun departemén klinis orthopedic.Kituna, urang boga garis produk orthopedic komprehensif, kaasup: pelat Ngonci, kuku intramedullary, implants tulang tonggong, cages, kurung fiksasi éksternal, sistem Vertebroplasty, parabot orthopedic dasar, kit instrumen orthopedic profésional, sistem irigasi pulsa, tulang jieunan, semén tulang, polimér. splint, asesoris tatu jeung produk lianna, anjeun bisa meunangkeun hiji-eureun layanan purchasing di parusahaan urang, nyimpen waktu jeung usaha!

4. Palayanan pamariksaan pabrik: Upami anjeun parantos ngaidentipikasi supplier Cina anjeun, tapi henteu terang naon kaayaan anu saleresna, dina konteks wabah global, perusahaan kami parantos ngaluncurkeun proyék jasa pikeun pamariksaan pabrik anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngeusian formulir relevan, Urang bakal didatangan pabrik pikeun anjeun.Hayu anjeun meunang informasi nyata-leungeun mimitina.Sareng pikeun kaayaan pabrik nyayogikeun anjeun nasihat profésional!

Dina prosés pangiriman

Perusahaan kami gawé bareng sareng sababaraha jalur khusus internasional anu terkenal pikeun mastikeun pangiriman barang anu aman sareng efisien ka anjeun.Tangtosna, upami anjeun gaduh logistik garis khusus anjeun, kami bakal masihan prioritas pikeun milih!

Pituduh pamasangan

Salami produkna dipésér ti perusahaan kami, anjeun bakal nampi petunjuk pamasangan para teknisi profésional perusahaan kami iraha waé.Upami anjeun peryogi éta, kami bakal masihan anjeun pituduh prosés operasi produk dina bentuk pidéo.

jasa nilai-ditambahkeun

Pausahaan husus ngajak ahli ortopedi kawentar domestik pikeun masihan anjeun interpretasi X-ray online, analisis kasus, saran perlakuan, bahan bedah jeung rencana, komo hidayah nginum obat!(Palanggan perusahaan wungkul).

Sanggeus jualan

Sakali anjeun janten palanggan kami, sadaya produk anu dijual ku perusahaan kami ngagaduhan garansi 2 taun.Upami aya masalah sareng produk salami periode ieu, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar sareng bahan pendukung anu relevan.Produk anu anjeun mésér henteu kedah dipulangkeun, sareng pamayaranna bakal dibalikeun langsung ka anjeun.Tangtosna, anjeun ogé tiasa milih ngirangan tina pesenan salajengna anjeun.

Nyaho ngeunaan jalma-jalma di tim kami anu paling sering anjeun hubungi!

  • Hua Bing

    Hua Bing

    Manajer Marketing Internasional
  • Meihua Zhu

    Meihua Zhu

    Kapala Tim Inspeksi Kualitas
  • Mindy Liu

    Mindy Liu

    Kapala Tim Pengiriman Barang
  • Lili

    Lili

    Tim Service
  • Jintian Hu

    Jintian Hu

    Tim Service
  • Lina Chen

    Lina Chen

    Pamimpin Tim Penjualan