. FAQ - Sichuan Chenanhui Technology Co., Ltd.
page_banner

FAQs

1. Urang Sunda & D jeung Desain

(1) Naon gagasan ngembangkeun produk anjeun?

Produk urang geus innovating, sarta geus ngembang ka arah kaperluan pasar, terus diropéa, sarta bahan baku urang geus salawasna ngagunakeun bahan pangalusna dina pasaran.Sarta kami bisa nyieun hiji-ka-hiji kustomisasi nurutkeun pangabutuh customer, nu bisa hadé minuhan kabutuhan customer.

(2) Naon indikator téknis produk anjeun?

Kami gaduh produksi kelas munggaran sareng lingkungan kantor, sét lengkep pusat pamrosésan precision, set pinuh ku fasilitas pamariksaan sareng uji sareng bengkel produksi bersih 100,000-grade pikeun mastikeun kasalametan sareng efektivitas produk orthopedic.

2. Sertifikasi

(1) Sertifikasi naon anu anjeun gaduh?

Perusahaan kami ngagaduhan IOS9001: 2015, ENISO13485: 2016 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng sertifikasi CE

3. Pangadaan

(1) Naon sistem pameseran anjeun?

Kami gaduh toko Ali sareng situs wéb google.Anjeun tiasa milih dumasar kana kabiasaan pameseran anjeun.

(2) Sabaraha jinis produk anjeun gaduh?

Pausahaan kami mangrupikeun perusahaan platform profésional, nyayogikeun para nasabah kalayan bimbingan pengadaan-distribusi-instalasi-sanggeus-jualan.Perusahaan kami ngagaduhan langkung ti 30 pabrik di Cina, kami tiasa nyayogikeun anjeun sadaya produk alat médis.

4. Produksi

(1) Naon prosés produksi khusus pikeun produk anjeun?

Ngeunaan kustomisasi produk, urang tiasa ngaropea logo anjeun atanapi ngaropea produk anjeun pikeun anjeun.Ieu merlukeun anjeun ngirim sampel anjeun sarta gambar ka kami, urang bakal nyieun proofing, sarta ngahasilkeun sanggeus bener!

(2) Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

Upami anjeun henteu peryogi kustomisasi, biasana tiasa dikirim dina saminggu.Upami anjeun peryogi kustomisasi, sapertos nambihan logo, panginten peryogi sakedik deui.Gumantung kana kuantitas produk anjeun, éta bakal nyandak ngeunaan 3-5 minggu.

(3) Dupi anjeun gaduh MOQ produk?Lamun enya, naon kuantitas minimum?

MOQ kami nyaéta 1 sapotong, kami yakin pisan kana produk kami sareng moal kapaksa mésér seueur potongan dina hiji waktos.

(4) Naon total kapasitas produksi anjeun?

Kami ngagaduhan seueur pabrik, umumna urang tiasa ngadamel saloba anu anjeun peryogikeun.

5. kadali kualitas

(1) Naon alat uji anu anjeun gaduh?

alat produksi urang jeung pagawe pisan profésional, sarta produk urang ngarojong sagala nguji!

(2) Naon jaminan produk?

Sadaya produk urang gaduh jaman garansi dua taun.Salila periode ieu, lamun aya masalah kualitas produk, urang bakal langsung ngimbangan anjeun biaya produk, atawa masihan anjeun diskon dina urutan salajengna.

6. Pangiriman

(1) Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng dipercaya?

Leres, kami sok nganggo bungkusan kualitas luhur pikeun pengiriman.Bungkusan khusus sareng syarat bungkusan non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

(2) Kumaha ngeunaan biaya angkutan barang?

Kami bakal naroskeun ka perusahaan ekspres pikeun beuratna sareng harga dinten anjeun parantos nyiapkeun pesenan sareng nginpokeun ka anjeun ngeunaan pamayaran.Taya biaya sawenang diijinkeun!Sarta kami bakal nyobian pangalusna kami pikeun ngaleutikan biaya angkutan barang keur alus konsumén.

7. Produk

(1) Naon mékanisme harga anjeun?

Urang nyadiakeun produk kalawan harga affordable pikeun konsumén langsung tur eliminates Tumbu panengah, sarta ninggalkeun leuwih Pace ka konsumén.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan anjeun ngirimkeun patarosan ka kami.

(2) Naon jasa garansi produk anjeun?

Biasana, jasa garansi produk nyaéta 2 taun.Salila periode ieu masalah kualitas produk, urang balik tanpa sarat.

(3) Naon kategori husus produk?

Produk ayeuna nutupan pelat orthopedic, screws tulang tonggong, kuku intramedullary, stent fiksasi éksternal, kakuatan orthopedic, vertebroplasty, semén tulang, tulang jieunan, instrumen husus orthopedic, alat ngarojong produk na rentang pinuh séjén produk orthopedic.

8. Métode pamayaran

Métode pamayaran?

Pangmayaran tiasa dilakukeun dina situs wéb Ali, anu langkung aman pikeun anjeun.Anjeun oge bisa mindahkeun langsung via bank, gumantung kana kabiasaan mayar anjeun!

9. Pasar jeung Brand

(1) Pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

Kedokteran Orthopedic sareng produk kami cocog pisan pikeun nagara atanapi daérah di dunya.

(2) Wewengkon mana anu paling ditanggung ku pasar anjeun?

Ayeuna, perusahaan kami ngajaga kerjasama anu saé sareng perusahaan penjualan orthopedic di seueur nagara, kalebet Afrika Kidul, Nigeria, Kamboja, Pakistan, Amérika Serikat, Filipina, Swiss sareng seueur nagara sanés!