. Cina Lower dahan lengthening éksternal fixator Produsén jeung suppliers |Chenanhui
spanduk

Fixator éksternal manjangkeun anggota awak handap

Katerangan pondok:

Nomer Produk

Ngaran Produk

Pikeun ngonpigurasikeun

97801160

Cingcin

φ160

97829100

Pin clamp

φ2—3 mm

97813200

M6 baud

12 mm

97813100

Kacang Hex M6 (Penebalan)

M6


Rincian produk

Rincian gancang

Tag produk

Tinjauan Produk

Pigura orthopedic gaduh kalenturan anu kuat, tiasa ngirimkeun cahaya, permukaanna lemes sareng hipu, sareng produkna hampang sareng hipu.Aya loba spésifikasi milih ti, spésifikasi béda cocog pikeun bagian béda, fractures tibia, sendi dengkul jeung saterusna.Produk ieu gampang dioperasikeun sareng gaduh desain anu transparan, anu cocog pikeun dioperasikeun ku dokter, sareng dikonfirmasi ku seueur dokter.Pikeun unggal set pigura orthopedic, kami bakal nyayogikeun alat pamasangan saderhana anu saluyu gratis, anu cocog pikeun operasi anjeun.

Fitur produk

Bahan

Dijieunna tina stainless steel médis sarta-kakuatan tinggi alloy aluminium, éta bisa mastikeun kakuatan tinggi produk bari achieving beurat hampang.Éta ngajadikeun bracket fiksasi éksternal langkung stabil sareng aman.

Komponén

Bracket fiksasi éksternal annular utamana diwangun ku cingcin atawa satengah ring, pin ngaropéa jeung asesoris tina rod nyambungkeun relevan.

Kaunggulan

Dina sababaraha kasus fractures comminuted jeung karuksakan jaringan kulit serius sarta résiko luhur inféksi, pamakéan kurung fiksasi éksternal annular teu ukur bisa éféktif ngalereskeun situs narekahan, tapi ogé mastikeun kirang perdarahan sarta tatu leutik.ngurangan inféksi.

Aplikasi

aplikasi klinis dina fractures kompléks kayaning tibia, femur, comminuted narekahan, sarta extremity handap bedah orthopedic.

KT19-P39-40-oke

Parameter produk

Nomer Produk Ngaran Produk Pikeun ngonpigurasikeun kuantitas Dipaké pikeun
97801160 Cingcin φ160 4 Tibia, Femur
97829100 Pin clamp φ2—3 mm 16
97813200 M6 baud 12 mm 4
97813100 Kacang Hex M6 (Penebalan) M6 60
97827080 Batang panyambung benang jero 80 4
97809080 Batang benang 6.0*80 4
97809100 Batang benang 6.0*100 4
97809120 Batang benang 6.0*120 4
K-kawat φ2.0*300 8
Kombinasi rengkuh 10 mm 2

Naha Milih Kami

1, parusahaan urang cooperates kalawan jumlah Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur.

2, Nyadiakeun anjeun kalawan ngabandingkeun harga produk Anjeun dibeuli.

3, Nyadiakeun anjeun jasa inspeksi pabrik di Cina.

4, Pasihan anjeun nasihat klinis ti ahli bedah ortopedi profésional.

sertipikat

Jasa

Jasa ngaropéa

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng jasa ngaropéa, naha éta téh pelat orthopedic, kuku intramedullary, kurung fiksasi éksternal, instrumen orthopedic, jsb Anjeun tiasa nyadiakeun kami kalawan sampel anjeun, sarta kami bakal ngaropea produksi pikeun anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun.Tangtosna, anjeun ogé tiasa nyirian LOGO laser anu anjeun peryogikeun dina produk sareng alat anjeun.Dina hal ieu, kami gaduh tim insinyur kelas munggaran, pusat pamrosesan canggih sareng fasilitas pendukung, anu tiasa gancang sareng akurat ngaropea produk anu anjeun peryogikeun.

Bungkusan & Pangiriman

Produk kami dibungkus dina busa sareng karton pikeun mastikeun integritas produk anjeun nalika anjeun nampi.Upami aya karusakan kana produk anu anjeun tampi, anjeun tiasa ngahubungi kami pas mungkin, sareng kami bakal ngaluarkeun deui ka anjeun pas mungkin!

Perusahaan kami gawé bareng sareng sababaraha jalur khusus internasional anu terkenal pikeun mastikeun pangiriman barang anu aman sareng efisien ka anjeun.Tangtosna, upami anjeun gaduh logistik garis khusus anjeun, kami bakal masihan prioritas pikeun milih!

Bantosan Téknis

Salami produkna dipésér ti perusahaan kami, anjeun bakal nampi petunjuk pamasangan para teknisi profésional perusahaan kami iraha waé.Upami anjeun peryogi éta, kami bakal masihan anjeun pituduh prosés operasi produk dina bentuk pidéo.

Sakali anjeun janten palanggan kami, sadaya produk anu dijual ku perusahaan kami ngagaduhan garansi 2 taun.Upami aya masalah sareng produk salami periode ieu, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar sareng bahan pendukung anu relevan.Produk anu anjeun mésér henteu kedah dipulangkeun, sareng pamayaranna bakal dibalikeun langsung ka anjeun. Tangtosna, anjeun ogé tiasa milih ngirangan tina pesenan salajengna anjeun.

  • KT19-P39-40-oke
  • KT19-P41-P42-oke
  • KT19-P41-P42-oke
  • KT19-P39-40-oke
  • KT19-P41-P42-oke
  • KT19-P41-P42-oke
  • KT19-P39-40-oke

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pasipatan Bahan Implan & Organ jieunan
    Tipe Pakakas Implantasi
    Ngaran Brand CAH
    Tempat Asal: Jiangsu, Cina
    Klasifikasi instrumen Kelas III
    Garansi 2 taun
    Saatos-diobral Service Balik sarta Panggantian
    Bahan titanium
    Sertipikat CE ISO13485 TUV
    OEM Ditarima
    Ukuran Multi Ukuran
    BALANJA DHLUPSFEDEXEMSTNT Air kargo
    Waktos pangiriman Gancang
    Bungkusan Pilem PE + Pilem Gelembung
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami