. Cina Distal Radius Medial Ngonci Pelat Ι Produsén jeung Suppliers |Chenanhui
spanduk

Distal Radius Medial Ngonci Pelat Ι

Katerangan pondok:

Produk No. Spésifikasi Panjang * Lebar * Ketebalan (mm)
1202-A1003 3 Liang 50,2 * 9,1 * 2,5
1202-A1004 4 Liang 58,6 * 9,1 * 2,5
1202-A1005 5 Liang 67*9.1*2.5
1202-A1007 7 Liang 83,6 * 9,1 * 2,5
1202-A1009 9 Liang 100,6 * 9,1 * 2,5

Rincian produk

Rincian gancang

Tag produk

Tinjauan Produk

The distal radius medial ngonci plat I dijieunna tina titanium murni, sarta spésifikasi na ngawengku 3 liang 4 liang 5 liang jeung saterusna.Pikeun fractures radius distal, screws dipilih HC2.7 na HA2.7 (cap leutik).Desain anatomis dipaké: bentuk piring saluyu jeung bentuk anatomis tina radius distal, kalawan pas alus tur ngurangan karuksakan kana jaringan lemes;desain porous of ankle nu: gampang pikeun ngalereskeun sarta milih, kalawan stabilitas alus;desain digabungkeun tina liang Ngonci jeung liang tekanan: nurutkeun stabilisasi sudut atanapi pressurization diperlukeun.

Fitur produk

Bahan

Médis titanium alloy

Komponén

3-9 liang sarta panjangna custom

Kaunggulan

Desain anatomis unik ensures pas, sarta leungeun baju buntut pondok diwangun-di ngajadikeun operasi leuwih merenah.Screw ngawangun plum kondusif pikeun stabilitas pamasangan.Mibanda rupa-rupa kasus pamakéan pikeun fractures radius distal.

Aplikasi

Pikeun narekahan radius distal jeung fiksasi

Pelat konci radius distal (2)

Naha Milih Kami

1, parusahaan urang cooperates kalawan jumlah Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur.

2, Nyadiakeun anjeun kalawan ngabandingkeun harga produk Anjeun dibeuli.

3, Nyadiakeun anjeun jasa inspeksi pabrik di Cina.

4, Pasihan anjeun nasihat klinis ti ahli bedah ortopedi profésional.

Jasa

Jasa ngaropéa

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng jasa ngaropéa, naha éta téh pelat orthopedic, kuku intramedullary, kurung fiksasi éksternal, instrumen orthopedic, jsb Anjeun tiasa nyadiakeun kami kalawan sampel anjeun, sarta kami bakal ngaropea produksi pikeun anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun.Tangtosna, anjeun ogé tiasa nyirian LOGO laser anu anjeun peryogikeun dina produk sareng alat anjeun.Dina hal ieu, kami gaduh tim insinyur kelas munggaran, pusat pamrosesan canggih sareng fasilitas pendukung, anu tiasa gancang sareng akurat ngaropea produk anu anjeun peryogikeun.

Bungkusan & Pangiriman

Produk kami dibungkus dina busa sareng karton pikeun mastikeun integritas produk anjeun nalika anjeun nampi.Upami aya karusakan kana produk anu anjeun tampi, anjeun tiasa ngahubungi kami pas mungkin, sareng kami bakal ngaluarkeun deui ka anjeun pas mungkin!

Perusahaan kami gawé bareng sareng sababaraha jalur khusus internasional anu terkenal pikeun mastikeun pangiriman barang anu aman sareng efisien ka anjeun.Tangtosna, upami anjeun gaduh logistik garis khusus anjeun, kami bakal masihan prioritas pikeun milih!

Bantosan Téknis

Salami produkna dipésér ti perusahaan kami, anjeun bakal nampi petunjuk pamasangan para teknisi profésional perusahaan kami iraha waé.Upami anjeun peryogi éta, kami bakal masihan anjeun pituduh prosés operasi produk dina bentuk pidéo.

Sakali anjeun janten palanggan kami, sadaya produk anu dijual ku perusahaan kami ngagaduhan garansi 2 taun.Upami aya masalah sareng produk salami periode ieu, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar sareng bahan pendukung anu relevan.Produk anu anjeun mésér henteu kedah dipulangkeun, sareng pamayaranna bakal dibalikeun langsung ka anjeun. Tangtosna, anjeun ogé tiasa milih ngirangan tina pesenan salajengna anjeun.

  • Pelat konci radius distal (2)
  • Pelat konci radius distal (2)
  • Pelat konci radius distal (3)
  • Pelat konci radius distal (4)
  • Pelat konci radius distal (5)
  • Distal Radius M edal Ngonci PelatI (2)
  • Distal Radius M edal Ngonci PlatesI
  • Distal Radius M edal Ngonci PlatesI
  • Distal radius T Tipe Ngonci Pelat

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pasipatan Bahan Implan & Organ jieunan
    Tipe Pakakas Implantasi
    Ngaran Brand CAH
    Tempat Asal: Jiangsu, Cina
    Klasifikasi instrumen Kelas III
    Garansi 2 taun
    Saatos-diobral Service Balik sarta Panggantian
    Bahan titanium
    Sertipikat CE ISO13485 TUV
    OEM Ditarima
    Ukuran Multi Ukuran
    BALANJA DHLUPSFEDEXEMSTNT Air kargo
    Waktos pangiriman Gancang
    Bungkusan Pilem PE + Pilem Gelembung
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami